Pasta z jajek z cebulą i czerwoną papryką

 

Pasta jajeczna z cebulą i czerwoną papryką

Na śniadanie, na kolację, do zjedzenia w każdej chwili

Co potrzeba:

  • 5 jajek ugotowanych na twardo,
  • 1/3 dużej czerwonej mięsistej papryki,
  • 1 mała cebula,
  • 1 łyżka majonezu,
  • Sól,
  • Pieprz

Wykonanie:

Paprykę, cebulę i jajka siekamy bardzo drobno, przekładamy do miski, dodajemy majonez, mieszamy, doprawiamy solą i pieprzem. Jeśli macie blender, siekacie najpierw bardzo krótko cebulę i paprykę pokrojoną w większe kawałki następnie dodajecie jajka, siekacie bardzo krótko, przekładacie do miski i doprawiacie majonezem solą i pieprzem.

Smacznego :))

jajka, majonez, czerwona papryka, cebula, pasta jajeczna

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Zapraszam do polubienia mojego fanpage https://www.facebook.com/bulkazchlebem1