Surówka z kapusty pekińskiej z papryką, szczypiorkiem, natką pietruszki i sosem winegret

Surówka z kapusty pekińskiej z papryką, szczypiorkiem, natką pietruszki i sosem winegret



Co potrzeba:

  • ½ średniej kapusty pekińskiej,

  • 2 łyżki pokrojonego szczypiorku,

  • 1 łyżka posiekanej natki pietruszki,

  • 1 duża papryka czerwona,

  • sos winegret według TEGO przepisu

Wykonanie:

Robimy sos winegret według TEGO przepisu. Do miski dajemy kapustę pekińską pokrojoną drobno, pokrojony szczypiorek, posiekaną natkę pietruszki, paprykę pokrojoną w mniejsze paski, mieszamy dodajemy sos winegret, jeszcze raz mieszamy.

Smacznego :))

kapusta pekińska, szczypiorek, papryka, natka pietruszki,

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Zapraszam do polubienia mojego fanpage https://www.facebook.com/bulkazchlebem1