Co potrzeba:
- 1/4 średniej kapusty pekińskiej,
- 250 g serka feta,
- 1 duży pomidor,
- 1/2 dużej, czerwonej papryki,
- 4 duże rzodkiewki,
- sos winegret zrobiony według TEGO przepisu.
Robimy sos winegret według TEGO przepisu, odstawiamy. W między czasie do miski kroimy drobno kapustę pekińską, pomidora w drobną kostkę, paprykę kroimy drobno, rzodkiewkę kroimy w bardzo drobną kostkę, wlewamy sos winegret, mieszamy. Dodajemy fetę pokrojoną w drobną kostkę, delikatnie mieszamy.
Smacznego :))
kapusta pekińska, ser feta, czerwona papryka, rzodkiewka, pomidory,
Pyszna surówka :-)
OdpowiedzUsuńDzięki :D
UsuńWspaniała i chrupiąca suróweczka :)
OdpowiedzUsuńZgadza się :D
UsuńFajna surówka, bardzo uniwersalna, pasuje i do mięsa i do ryby :)
OdpowiedzUsuńZgadzam się z Tobą :D
UsuńTakie surówki uwielbiamy :-)
OdpowiedzUsuńBardzo się cieszę :D
UsuńPycha, moje smaki ;-D
OdpowiedzUsuńSuper :D
UsuńPysznie.
OdpowiedzUsuńDzięki :D
OdpowiedzUsuń